Zenith onder extreme omstandigheden

Toen het Franse Ministerie van Defensie in de openbare aanbesteding vroeg een horloge te ontwikkelen voor de piloten in gevechtsvliegtuigen, reageerde Zenith daarop direct positief. In 1969 verwierf Zenith met de de El Primero daardoor een plek in de geschiedenis. Het was het eerste chronograaf uurwerk dat in staat was de tijd te meten tot op een tiende van een seconde nauwkeurig.

Later, in 1997, maakte Zenith, op basis van de technische specificaties van de Franse luchtmacht, het model de Rainbow Flyback. De opdracht was een horloge te ontwikkelen met een uitstekende precisie onder zeer extreme omstandigheden. Het horloge moest bestendig zijn tegen variaties in druk, temperatuur, acceleraties, vibraties en magnetische velden. Het model van Zenith dat aan al deze factoren kon voldoen was de Rainbow Flyback.

De Zenith El Primero stratos flyback rainbow is een zeer gewild model bij de relaties van wijverkopendathorloge.nl. Heeft u een Zenith El Primero stratos flyback rainbow of een ander Zenith horloge dat u wilt verkopen? En wilt u de beste prijs!? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan op wijverkopendathorloge.nl. Uw horloge kopen doet u bij Trophies Watches.

Zenith verkopen bij wijverkopendathorloge.nl
Door Jip van den ende, 22 november 2018