Rolex presenteert de nieuwe collectie horloges bij Baselworld 2018

Voor de horloge fanaten onder ons is de Baselworld een van de beste weken van het jaar. Baselworld is de grootste horloge beurs ter wereld en wordt elk jaar gehouden in Basel, Zwitserland. Wat Baselworld speciaal maakt, is dat vaak merken zoals Rolex ervoor kiezen om juist hier hun nieuwste horlogecollecties te presenteren. Op de prestigieuze horlogebeurs heeft Rolex vijf nieuwe modellen geïntroduceerd, waaronder twee Rolex GMT-masters, twee Rolex Datejust horloges, een Rolex Daytona en tenslotte een Rolex Deepsea.
 
Nieuwe collectie Rolex GMT-masters
De Oyster Perpetual GMT-Master II krijgt een geheel nieuw uurwerk, en is terug in onze favoriete kleuren, namelijk “De Pepsi” oftewel blauw met rood. Ook komt Rolex met nog twee andere versies van de GMT-master op de markt. Voor het eerst maakt Rolex gebruik van Everose-goud voor de GMT-master, eerder gebruikten zij dit materiaal al voor onder andere de Yacht-Master en de Day-Date collecties. De tweede uitvoering is een GMT-master horloge die verkrijgbaar zal zijn in een Everose Rolescor versie, waarbij gebruikt wordt gemaakt van een combinatie van Everose-goud en Oystersteel-staal.
 
Nieuw collectie Rolex Datejust
Er zal ook in 2018 een vernieuwde Rolex Datejust verkocht worden en niet één, maar twee. Naast dat er een Rolex Datejust 31 uitvoering op de horlogemarkt komt zal er ook een Rolex Datejust 36 uitvoering geïntroduceerd worden. De Datejust 36 komt met een vernieuwde kast en band, daarnaast zal de Rolex Datejust 36 van een fantastisch vooruitstrevend uurwerk voorziend zijn. De Rolex Datejust 31 uitvoering zal ook een vernieuwde kast krijgen.
 
Nieuwe Daytona collectie
Er zal ook een nieuw horloge aan de Daytona collectie worden toegevoegd. De Daytona komt opnieuw met een regenboog kleurige bezel. De bezel bestaat uit 36 baquette-geslepen saffieren in regenboogkleuren en de kast is versierd met 56 briljant geslepen diamanten. De rest van het Rolex Daytona horloge zal bestaan uit everose-goud. Als je het aan ons vraagt: een hoogst opmerkelijke verschijning.
 
Nieuwe collectie Deepsea
De Rolex Deepsea krijgt een vernieuwde kast met een bredere band met een speciale veiligheidssluiting. Geen overbodige luxe bij een horloge waarvan de verkoopprijzen nu rond de 13.999 euro liggen. Het professionele duikers horloge van Rolex wordt uitgerust met het vooroplopende kaliber 3235 uurwerk en zal capabel zijn tot vier kilometer diepte.
Door Jip van den Ende, 29 mei 2018
 
https://www.wijverkopendathorloge.nl (Horloge verkopen?, wijverkopendathorloge.nl kan uw horloge verkopen voor de beste prijs!). Uw Rolex kopen doet u bij Trophies Watches.