Hoe verkoop je je horloge?

Een mooi horloge is vaak veel waard, niet alleen in geld maar ook emotioneel. Of het nou uit een erfenis is of dat het eerste horloge is wat je hebt aangeschaft. Daarom verdient uw horloge een eerlijke en goede prijs.
Een horloge verkopen kan op vele manieren, maar niet iedere manier is zo eerlijk of veilig. Een duur horloge verkopen via een tweedehands website neemt risico’s met zich mee, met een beetje pech staat er iemand voor de deur die helemaal niet wil betalen voor uw horloge. Daarbij loopt u het risico dat u tijd verspilt aan mensen die niet serieus zijn.
U kunt ook uw horloge laten opkopen door een horloge inkoper. Deze heeft meestal verstand van zaken en werkt snel en heel makkelijk. Het enige risico is dat u een te lage prijs krijgt voor uw horloge. Het blijven handelaren en zij willen het liefst een duur horloge voor een zo laag mogelijke prijs.
Ook kunt u uw horloge inruilen bij een juwelier, vaak krijgt u dan een hoger bedrag maar in de vorm van een te goed bon. U dient dan wel een nieuw horloge bij hen aan te schaffen.
Een nieuwe optie om uw horloge te verkopen dat zijn wij. Wat wij doen is opzoek gaan naar de beste prijs. Door ons netwerk aan juweliers en horloge handelaren kunnen wij vaak een veel betere prijs regelen dan dat u in eerste instantie voor ogen had. Ook zorgen wij voor gemak, transport heeft u geen omkijken meer naar want wij regelen de verzending. We zorgen ervoor dat uw horloge thuis opgehaald wordt door een gespecialiseerde transporteur in kostbare goederen, uw horloge is dan ook altijd verzekerd. Wij zorgen ook voor een veilige verkoop, omdat wij alleen werken met erkende betrouwbare juweliers en handelaren. Uw horloge zal daarom nooit in handen komen van ongure figuren. Wijverkopendathorloge.nl is een goede, veilige en gemakkelijke optie bij de verkoop van uw horloge.
De voordelen op een rijtje:
– Offerte is altijd gratis en vrijblijvend
– Verzekerd transport
– Veilig
– Vaak een beter prijs
– Ontzettend veel gemak
Als u HIER klikt kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Wilt u graag meer weten over hoe wij werken, kijk dan eens verder op de site of neem gerust contact met ons op.
Hoe kan je een horloge verkopen met wijverkopendathorloge.nl
Door Sam Haverkamp, 06 april 2018